maanantai 10. syyskuuta 2018

Sievin Light Boot -kevytsaapas on varmasti Suomen paras kumisaapas


Sievin Light Boot

Syksy on täällä ja on aika varautua suomen vaihtelevaan säähän kunnollisilla kumisaappailla. Kumisaappailla, jotka ovat mukavia käyttää ja joissa jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä. SievinLight Boot -kevytsaappaat ovat sellaiset ja sopivat sekä töihin että vapaa-aikaan. 

 Sievin Light Boot -kevytsaapas on ainoa kokonaisuudessaan Suomessa tehty kumisaapas.
Kaikki Sievin Light Boot -saappaat ovat tehtyjä Polyuretaani-mikrosolurakenteesta, joka tekee saappaasta tosi kevyen, antaa niille erinomaisen lämmöneristyskyvyn ja on paljon kestävämpi kuin tavallinen kumisaapas. PU-saappaat kestävät sekä vettä, öljyä ja useita kemikaaleja ja ne ovat myös antistaattisia ja staattista sähköä hylkiviä ESD jalkineita. 

Kaikissa malleissa on FlexStep -joustopohja, joka on joustava, iskua vaimentava, tukeva ja jolla on hyvä pito. Pohjassa on myös liukastumista estävä pohjakuviointi. Niiden pohjoismainen lesti on tilava.

Saappaiden kuivattaminen on helppoa 3D-dry -vuorimateriaalin ansiosta. Puhdistaminen on myös helppoa, vaikka kostealla liinalla. On myös hyvä muistaa, että säännöllinen ja huolellinen puhdistaminen pidentää jalkineiden käyttöikää.

Sievin Light Boot- saappaat ovat myös läpäisseet pakkastaivutustestin (30.000 taivutusta -25°C -pakkasateissa), eli niitten kestävyys ja mukavuus ominaisuudet säilyvät myös pakkaskeleillä.

Minkälaisia Ligh Boot malleja löytyy?

Sievin Light Boot O4 malliston saappaat ovat niin sanottu vapaanajansaappaat, mutta sopii myös erinomaisesti työjalkineiksi. Ne omaa kaikki yllä mainitut ominaisuudet. Varren voi halutessaan leikata lyhyemmäksi. Light Boot O4 mallistossa löytyy Laces malli, jossa on varren kiristysremmi, joka on hyvä kovin märissä olosuhteissa tai esimerkiksi metsässä. Mallistossa löytyy myös Light Boot Warm O4 malli, joissa on lämmin vuori.

Sievin Light Boot S4 mallistossa on turvasaappaita, joilla on teräs varvassuoja, eli kunnon työjalkine erityisen märkiin olosuhteisiin

Sievin Light Boot S5 mallistossa on myös turvasaappaita, joilla on teräs varvassuoja sekä naulaanastumissuoja. Light Boot Black S5 on myös varren kiristysremmi, eli jalat pysyvät taatusti kuivina ja suojassa. Tarvikkeet Light Boot -saappaihin?

Saappaissa kannatta käyttää teknisiä sukkia, esimerkiksi Sievin CoolMax-sukat, tai sukkia villasekoituksella, kuten Sievin GT-sukat tai Sievin WINTER-sukat. Näin vältät hikisiä ja rakkosia jalkoja.

Light Boot- saappaisiin voi hyvin laittaa esimerkiksi muotoillut, holvikaarta tukevat irtopohjalliset, jos on tarvetta. Jos on kylmät jalat kannattaisi ehkä taas laittaa lämmin irtopohjan saappaisiin. Sievin mallistossa löytyy iso valikoima irtopohjallisia.

Sievi Spike: Nyt loppuu liukastelu

Sievi Spike: Nyt loppuu liukastelu   Nyt on se aika vuodesta, kun pitää varautua liukkaisiin keleihin. Neljä kymmenestä suomala...