maanantai 16. huhtikuuta 2018

GORE-TEX®- kenkiä


GORE-TEX®- kenkiä



Kevät on saapunut ja on aika paneutua Sievin malliston kenkien ominaisuuteen. Tämä ominaisuus pitää sinun jalat kuivina märillä keleillä, se on hengittävä, kestävä ja joilla on tosi tiukka laadunvalvonta. Kengät joilla on tämä ominaisuus ovat taatusti hyvän laatuisia! Tämä blogi-teksti kertoo GORE-TEX®:stä.

Mitä on GORE-TEX®?

GORE-TEX® on kalvo, joka sijaitsee kengän pääli- ja vuorimateriaalien välissä. Se on 100% vedenkestävä, mutta silti hengittävä! GORE-TEX® on myös patentointu kalvon teippaus.
Gore Corparation valvoo laatua, jos ostat GORE-TEX® kenkiä tiedät että sen päällinen, saumojen lankaat, kengän nauhat ja kengän mukavuus ovat moneen kertaa testattu. GORE-TEX® kenkien päällinen on tehty korkea laatuisesta teknisestä tekstiilistä tai nahasta.
Sievin malistossa löytyy kenkiä joilla on GORE-TEX®:in standardi ”SOFT END USE”, se tarkoittaa että kenkä on vedenkestävä kannan yläreunan korkeudelle asti.

GORE-TEX® kenkien hoito

Koska GORE-TEX® kalvo sijaitsee kengän päällisen alla, on tosi tärkeä kyllästää ja puhdistaa kenkä huolella. Märkä ja likainen pintamateriaali vaikuttaa kalvon hengittävyyteen ja lämmöneristyskykyyn.
Käytä kyllästettä kuten Aqua Stop suojasuihke jo ennen ensimmäistä käyttöä.
Kuivunut lika ja kura on parasta pyyhkiä pois sienellä tai harjalla, GORE-TEX® kenkää voi myös huuhdella haalealla vedellä tarvittaessa.

Sukkia GORE-TEX® kengissä?

Käytä aina teknisiä sukkia jotka hengittävät ja siirtävät kosteutta, silloin kengän oma rakenne pääsee töihin. Hyvä valinta on Sievi GT-sukat mutta Sievi CoolMax-sukat toimivat myöskin erinomaisesti.                               


Tässä vielä esimerkkejä GORE-TEX® kengistä, jotka löytyvät sievinetissä:

GT RACER S3 turvakengät

Sievi GT ROLLER+ S3

Sievinetille on myönnettyä avainlippua - Sievinet har blivit beviljade nyckelflaggan!

  Sievi on Suomalaista designia ja työtä   Sievinet on suomalainen perheyritys - ja juhlimme meille myönnettyä avainlippua 11.-31.5.2022! ...